05/10/2018

Agencja Cyber Kids on Real zrealizowała materiały promocyjne dla nowego produktu firmy Handen: „Energia pod kontrolą”.

Energia pod kontrolą to produkt adresowany do przedsiębiorców, dla których koszty energii stanowią istotny składnik kosztów prowadzenia działalności. Produkt oparty jest na smart meteringu, czyli inteligentnym mierzeniu oraz analizie danych zużycia energii w firmie. To pozwala stworzyć indywidualną rekomendację dla każdego klienta, wykryć nieprawidłowości oraz wdrożyć plan optymalizacji energetycznej przedsiębiorstwa. W ramach produktu świadczone są też dodatkowe usługi min. inspekcje przedsiębiorstwa przez tzw. przez Agentów Energetycznych, czy wdrażanie certyfikatów albo planowanie inwestycji w energooszczędną infrastrukturę.
Na potrzeby kampanii promocyjnej Cyber Kids on Real zrealizowali: kreacje reklamowe, projekt strony internetowej, materiały drukowane i prezentację produktu na Kongres Nowy Przemysł EXPO w Katowicach, gdzie produkt „Energia pod kontrolą” miał swoją premierę. W ramach działań promocyjnych powstał opracowany przez ekspertów ilustrowany poradnik dla biznesu „Energia pod kontrolą”.

Pobierz Informację Prasową:
IP_Cyber_Kids_on_Real_dla_Handen.docx